Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μετακομίσεις Αθήνα

μετακομίσεις μεταφορές Αθήνα Θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις Αθήνα

Αρκετές εταιρείες οι οποίες δεν εδρεύουν στην Αθήνα αλλά σε κάποιον άλλο νομό ίσως και μακρινό όπως η Θεσσαλονίκη αποφεύγουν να κάνουν μετακομίσεις στην Αθήνα. Μπορούν να αναλάβουν μια μετακόμιση από Αθήνα - Θεσσαλονίκη άλλα και πάλι αυτή θα έχει μεγάλο κόστος. Στο παρακάτω άρθρο θα σας εξηγήσουμε πως η μεταφορική Μπόλης πραγματοποιεί με επιτυχία μετακομίσεις - μεταφορές τα τελευταία 40 χρόνια. 
Όλα ξεκίνησαν με το που ξεκίνησε και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ξαφνικά υπήρχε κάθετη πτώση των μετακομίσεων και έπρεπε να βρούμε τρόπους να γίνουμε πιο ελκυστικοί και σε χαμηλότερες τιμές. Έτσι ανοίξαμε γραφεία στην Αθήνα με σκοπό να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες που θέλουν να κάνουν μετακομίσεις εντός του νομού. 

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, τα πρώτα βήματα αφού έχετε αποφασίσει για να κάνετε την μετακόμιση είναι ( πρώτου αρχίσετε να ψάχνετε για εταιρεία) να κάνετε έναν απολογισμό για τα πράγματα που έχετε και θα χρειαστεί να μεταφέρετε. Στη συνέχεια ελέγξτε το χώρο σας αν έχει ευκολίες όπως ασανσέρ, πάρκινγκ για φορτηγό, θέση για ανυψωτικό από μπαλκόνι ή παράθυρο. Στη συνέχεια ψάξτε για εταιρείες που έχουν χρόνια εμπειρίας και ιδιαίτερα στις μετακομίσεις -όχι μόνο μεταφορές-. Εδώ είναι το μυστικό της εταιρείας μας η οποία έχει γραφεία και στην Αθήνα και είναι σε θέση να κάνει δρομολόγια εντός και εκτός νομού και να συνεργάζεται και με το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη. Το έμπειρο προσωπικό μας, Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν καλά κάθε στενό της Αθήνας και έχουν σηκώσει έως τώρα εκατοντάδες τόνους βάρος είναι εξειδικευμένοι να φέρουν εις πέρας κάθε πρόκληση με 100% ασφάλεια. 


Υπεραστική Μετακόμιση Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση που η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μεταφερθείτε στην "νύφη του βορρά" κανένα πρόβλημα μη σας τρομάζει η απόσταση Αθήνα - Θεσσαλονίκη.  Προσδεθείτε και σε χρόνο ρεκόρ θα βρεθείτε κάτω από το λευκό πύργο για να απολαύστε τον καφέ σας. Αφήστε τα όλα σε εμάς καθώς πραγματοποιούμε σε εβδομαδιαία βάση πάνω από 10 μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Σε άλλο άρθρο μας θα σας εξηγήσουμε τις υπηρεσίες μας που προσφέρει το γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Το μόνο που μπορούμε να σας αναφέρουμε είναι ότι η μεταφορική Μπόλης ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και είναι η ναυαρχίδα μας στις μετακομίσεις καθώς 40 χρόνια τώρα έχουμε εξυπηρετήσει από δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες έως και νοικοκυριά. Το μυστικό της επιτυχίας μας εδώ είναι ότι εκτελούμε συνδυασμένες μεταφορές και πολλές φορές κάνουμε και στάσεις σε κάποια ενδιάμεση πόλη. Δηλαδή με το ίδιο δρομολόγιο εκτελούμε 3-4 μετακομίσεις και όλα αυτά προς όφελος δικό σας καθώς έτσι μειώνεται το κόστος στο μισό.


Κόστος Μετακόμισης Αθήνα

Και φτάσαμε επιτέλους στο ζουμί, στο βασικότερο κριτήριο -ενώ πριν την κρίση δεν ήταν αυτό αλλά η ασφάλεια και ή συνέπεια- το κόστος της μετακόμισης σας. Καταρχήν το κόστος έχει μεγάλες διακυμάνσεις από εταιρεία σε εταιρεία. Εμείς θα σας μιλήσουμε για τη δική μας η οποία προσφέρει δωρεάν εκτίμηση κόστους στο χώρο σας. Έχουμε δημιουργήσει επίσης ένα online εργαλείο κόστους το οποίο μπορεί να υπολογίσει την τιμή της μετακόμισης από Αθήνα και προς κάθε σημείο της επικράτειας. Σε αυτή την φόρμα μπορείτε να δείτε όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή και εύκολα μπορείτε να καταλάβετε πως μπορεί να κάνετε οικονομία ακόμη και 40% ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο κόστος μετακόμισης Αθήνα. Λόγω της οικονομικής κρίσης σας εγγυόμαστε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και σε συνδυασμό με την σαραντάχρονη εμπειρία μας θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.


Μετακομίσεις Αθήνα Μπόλης Αθανάσιος